Пастърма от СВИНСКО ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Adnan
Мнения: 3535
Регистриран на: Чет 08 фев 2007 14:36
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 27 дек 2007 17:04


trunner написа:Между процедурите и начина на обработване на телешка или свинска пастърма няма абсолютно никаква разлика. Това го казвам от опит.

:да: Това е приказка мерси много колега.

trunner написа:П. П. Оф дойде зимата и всеки почна за мезета


Ехх чефи чефи :shock :shock RIP.




Потребителски аватар
buFka
Мнения: 3315
Регистриран на: Сря 09 ное 2005 8:00
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: на Герена
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 30 дек 2007 20:40


Чефи брате, внимавай! На българска земя съм. Немските власти ми прибраха едно ножле, ама имам и още едно още по остро от първото....пази се просто. Особено и с рецепта за пастърма от свинско.......УЕУЕ МАУЕ!


Потребителски аватар
Adnan
Мнения: 3535
Регистриран на: Чет 08 фев 2007 14:36
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 31 дек 2007 14:02


Леле леле леле то стана едно нямам думи вижте сами :

Изображение

Изображение

Изображение

Това сега е процес сушене живот и здраве, мисля да направя сминки и процес консумиране като стане готово. Тая година жената ме накара да правиме от свинско, иначе язе си консумирам само от телето.


Потребителски аватар
stoqn_g60
Мнения: 4380
Регистриран на: Чет 31 май 2007 14:13
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA
Местоположение: у Софията

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 31 дек 2007 16:48


оххххххх мале кви са тия благинки бе :BBQ :044:



Върни се в “ОФФ-Топик - други”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта