Галерия VW


Polo Mk3 с вътрешен ноемр 6N.

Мк3 се предлага със следните двигатели: 1.0,1.4.,1,6 кубикови, 8-клапанови мотори. също така и 16v(клапана), базиран в 1.4 мотора. Също така и два дизелови агрегата и двата 1,9куб. При дизелите има две вариации: 1.9D и 1.9 SDI. SDI означава, че двигателя е с директно впръскване на горивото.  Стария модел "D" няма директно впръскване и за това е по-тих и икономичен. През 1998г. е представен и 1.6. 16v двигател, който по късно се ползва от Lupo GTI и Mk5 GTI.

Най-честият модел на Polo Mk3 е с три врати, но на пазара се предлага и модел с пет врати. Също така и stationwagen (известен като Variant в Германия) и седан (по-известен като Classic) показват, че от Фолксваген са помислили за всеки. И двете (stationwagen и sedan) са базирани на модифицирана Polo платформа, която се използва също и при моделите на Seat: Ibiza и Cordoba. Модифицираната платформа е известна с вътрешен ноемр 6KV. Но всичките тези вариации от модели са различни, и частите им не са взаимозаменяеми. Като например: различни двигатели, различни тампони на двигателите както и тяхното закрепване и не на последно място различни купета.

Обикновените Polo модели се предлага в богата гама от ектри: предни ейрбеци, ABS, климатик, ел. прозорци, електрически огледала, централно заключване. Също така и богата гама от Special Editions модели(за справка - галерията към модела). Един от най-странните модели е Harlequin, от който са произведени едва 1000 бройки. Интересното при него е, че всяка част от купето му е боядисана в различен цвят.


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.