Volkswagen тества новия Touareg


Volkswagen тества новия Touareg

Изображение

Второто поколение на Volkswagen Touareg вече навърши 3 години, така че напълно логично германският производител работи върху неговата фейслифт версия. Фотограф на изданието Worldcarfans успя да заснеме маскираната машина по време на тестове.

От фотографиите става ясно, че изпитателите са се опитали да прикрият максимално добре броните, решетката на радиатора, както и предните и задните светлини. Явно всичко това ще бъде обновено, но се очаква промяната да засегне също така интериора и двигателите.

В салона на обновения Touareg ще се появи нов мултимедиен комплекс, а също така и нови системи за активна безопасност. Ще бъде преразгледана и гамата двигатели, като от нея ще изпадне настоящият 3.0-литров турбо-дизел с мощност 204 к.с. Той ще бъде заменен от по-лек и най-вече по-икономичен 4-цилиндров мотор със същата мощност.

Разбира се, това не означава, че Touareg ще остане без 3.0-литров турбо-дизел. При новата генерация на модела най-мощната версия – с 245 к.с. , ще бъде форсирана до 260 к.с. Вероятно ще има и хибриден вариант, чийто агрегат ще бъде взаимстван от Porsche Panamera S E-Hybrid.

Очаква се обновеният Volkswagen Touareg да се появи пред публика през есента на 2014 година.

Източник: automedia.bg


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.