Тех Ко празнува 20 години успешно развитие


Тех Ко празнува 20 години успешно развитие

През юни „Тех-Ко“ ще отпразнува 20 години от своето основаване. По този повод компанията организира специално изложение, непознато досега на професионалистите от автомобилния бранш в България.

Събитието ще се състои на 13 и 14 юни в Интер Експо Център, като вратите и в двата дни ще бъдат отворени от 9 до 18 часа, а входът е свободен. Концепциятана изложението „Тех-Ко 20 години“ е позната по света като „Home fair”– т.е компанията-домакин представя марките и продуктите, които са част от портфолиото й. Екипът на „Тех-Ко“ е амбициран да подготви мащабно събитие, което да привлече хиляди професионалисти и фенове.

На площ от над 3 000 кв.м. гостите ще могат да видят на живо най-модерните технологии в света на автомобилните части, представени от водещи световни производители. Сред изложителите ще бъдат утвърдени лидери в бранша като Tenneco Automotive с брандовете си Monroe и Walker, лидера в производството на смазочни продукти Repsol, TRW, Gates, Delphi, FEBI, Federal Mogul, Elring, Continental ContiTech и много други партньори, както и изключително атрактивен собствен щанд на Тех-Ко.

Освен изложбената част, ще има и богата развлекателна програма. Всички посетители ще могат да се включат в томбола с награди, предоставени от домакина и изложителите. Почитателите на силни усещания ще могат да изпробват уменията си на няколко автомобилни симулатори, ще има и специален кът за най-малките автомобилни фенове. На всеки кръгъл час ще има специално шоу, в което участниците ще отговарят на въпроси от света на автомобилизма с нарастваща трудност.

Теф-Ко


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.