Конкурс "Пернишки Голф" - финалистите


Конкурс "Пернишки Голф" - финалистите

Идеята

Често гледан с пренебрежение, но и много възхваляван, моделът Golf е тясно свързан с доста голяма част от българските водачи на МПС. На този етап това е най-популярната кола у нас и именно поради тази причина на 22 юни mobile.bg стартира конкурс за най-добър оптичен тунинг на Volkswagen Golf. Едва ли може да си представите колко писма със снимки се получиха в редакцията. Оказа се, че голяма част от участниците в конкурса разполагат с наистина добре доработени автомобили. За журито, съставено от редактори на mobile.bg и висококвалифицирани експерти от "Клуб на привържениците на Фолксваген в България", беше доста трудно да отсее петте най-добре подготвени Golf-а. Сега обаче те са пред вас и вие имате възможността да гласувате за този, който ви прави най-силно впечатление.

Наградата

shop.mobile.bg е интернет магазин, предлагащ богата гама от продукти, насочени към водачите на МПС и тяхното свободно време и развлечения. В него се предлагат интересни стоки и аксесоари, които са с доказано качество и гаранция. Именно оттам победителят в конкурса ще може да избере стоки на стойност 1000 лева. Останалите четирима финалиста в конкурса ще получат утешителна награда - код за едномесечен пълен достъп до всички услуги на сайта mobile.bg.

Гласуването

Победителят ще бъде определен от потребителите на сайта mоbile.bg след гласуване, което ще продължи от 9 до 16 юли тази година. Гласуването може да се извършва от един IP адрес по веднъж дневно. Така всеки ден можете да подкрепяте своя фаворит. След седмица, събралият най-много гласове ще бъде определен като победител в конкурса.

Финалистите

"Клуб на привържениците на Фолксваген в България" с радост съобщава, че всички финалисти са членове на клуба и форума - g.enchev, Deo88, EliPavlova, Razer и nigga. Пожелаваме успех на всички! Повече информация за тях и техните проекти можете да получите от линковете по-долу.

Ето и петимата финалисти (подредени по азбучен ред), достигнали до последния етап от конкурса:


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.