Показаха и фейслифт версията на Volkswagen Caddy


Показаха и фейслифт версията на Volkswagen Caddy

Беше въпрос на време, след като бе показан новият Volkswagen Touran, да видим и фейслифта на Volkswagen Caddy . Външно промените са видими от далеч. Изцяло нова предна част, която вписва модела в новата линия на фирмата ще откроява новата от старата версия. В интериора материалите са с по-добро качество, а дизайна на средната конзола и волана е нов. За пръв път в този модел клиентите могат да отстраняват напълно втория ред седалки, което позволява товарния обем да достигне внушаващите 3030л. за Caddy и 3880 литра за Caddy Maxi.
По-голям интерес предизвиква новата гама от двигатели, която ще се предлага за модела. Всички бензин и дизелови агрегати ще разполагат с турбо компресор, а според производителя техния разход е с до 21%, по-малко. Дизеловите версии ще разполагат с мощност от 75, 102, 110 и 140к.с., като вариантите със 102 и 140к.с. ще могат да се куплират с DSG трансмисия. Версията 4Motion ще се предлага с мощност 110к.с., а за версиите със 75 и 102к.с. ще се предлага и старт / стоп система.
Бензиновите варианти ще разчитат на 1.2 литровия  TSI, с мощност 86 и 105к.с., чиито среден разход достига 6.1л/100км, а Со2 изхвърляни в атмосферата са 154гр./км.
Продажбите в Германия стартират през септември, а малко след това новото Caddy ще бъде достъпно в останалата част на Европа, като базовата цена ще започва от 13525 евро без данъци и такси.

Източник: kamuscoop.com

ГалерияУеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.