Нов, по-спортен Beetle


Нов, по-спортен Beetle

Това са първите шпионски снимки на новото поколение Volkswagen Beetle, направени по време на тестове.
Макар автомобилът да е дегизиран за да изглежда като сега актуалния модел, личи че това е новата генерация.

New BeetleПрозорците са по-тесни, по-малко закръглени, вратите са нови, като помагат за общия по-спортен вид на колата. Автомобилът изглежда по-нисък. 

От VW твърдят, че новото поколение на VW Beetle e „радикално ново” и не се задоволява само с козметични промени, както е в случая с Mini. Новото поколение на Beetle ще се прави на платформата на VW Jetta, като производството ще става в завода на VW в Пуебла, Мексико. Световната премиер на автомобила ще бъде през януари 2011 на автомобилния салон в Детройт.

New BeetleКолата ще се предлага с богат набор от двигатели, сред които ще видим агрегата с обем 1.2 литра и мощност 105 к.с., 1.4 литра и мощност 160 к.с. и двулитров двигател с мощност 210 к.с. В САЩ ще продължи да се продава и версия с двигател с пет цилиндъра и обем 2.5 литра с мощност 170 к.с., която няма да се предлага в Европа. Сред дизеловите агрегати ще видим агрегата с обем 1.6 литра и мощност 105 к.с. и двулитров TDI с мощност 140 к.с. 

При новото поколение на VW Beetle се планира и хибридна версия. Системата ще бъде съставена от турбодвигател с компресор и обем 1.4 литра с мощност 150 к.с., който ще се комбинира с електродвигател с мощност 27 к.с.

New BeetleПродажбите на новото поколение Beetle в Европа ще започнат от пролетта на следващата година. Ще се появи и версия кабрио на автомобила, около година по-късно.

Източник: www.automedia.bg


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.