Volkswagen подновява производството на Golf Cabrio


Volkswagen подновява производството на Golf Cabrio

Тази седмица от централата на фирмата официално оповестиха, че през 2011г., ще бъде показан VW Golf Cabrio. Това означава сами едно. Откритият вариант на Golf ще бъде най-евтиния кабриолет на фирмата. Сегашния Volkswagen Eos стартира с цена от близо 28 000 евро. Откритата версия на новия Volkswagen Beetle ще се търгува за около 24000 евро, а цената на бъдещия Golf Cabrio най-вероятно ще бъде около 20000 евро. Това автоматично ще го направи най-евтиния четириместен кабриолет предлаган на пазарите в световен мащаб.
Производството ще започне през пролетта на 2011г. в завода на компанията в Оснабрюк, намиращ се в провинция Долна Саксония в Германия. В бившият завод на Karmann, който Фолксваген придоби, ще работят 1000 досегашни работници на известната с опита  си в производство на кабриолети компания, както и 800 новонаети служители.
От Фолксваген обещават, че това няма да е края на Eos, който е с твърд покрив, като дори увериха, че в края на този месец ще представят обновена негова версия на автоизложението в Лос Анджелис.

ГалерияУеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.