Fender и Volkswagen обединяват усилия


Fender и Volkswagen обединяват усилия

Fender обединява усилия с Volkswagen за да съчетаят чистата емоция на кристалния звук с удоволствието от карането. Партньорството включва оборудването на моделите на Volkswagen от 2012 с изцяло новата Fender Premium Audio System.

"Най-доброто място в къщата вече е зад волана на Volkswagen," сподели Джонатан Браунинг, Президент и изпълнителен директор на Volkswagen Group of America. "Нашите две забележителни компании — едната със страст в шофирането, а другата със страстта за музиката — обединяват усилия да съчетаят чистата емоция на кристалния звук с удоволствието от карането."

Новият Jetta GLI ще бъде първият модел Volkswagen в представителствата през тази пролет, който ще бъде оборудван с изцяло новата Fender Premium Audio System, разработена специално за марката Volkswagen. Малко по-късно ще бъде наличен и при всички други Jetta, а в новият седан и Beetle през есента на 2012. Сега водачите ще получават върховните постижения на немската техника от Volkswagen, допълнен от най-високачествения звук.

"Чрез партньорството с Volkswagen по отношение на Fender Premium Audio System, ние създаваме уникално партньорство с наистина иновативна компания, давайки ни възможност да доставим продукт, който е уникален, запомнящ се и динамичен като клиентите, които го използват" каза Марк Ван Влийт, старши вицепрезидент по бизнес въпросите на Fender.

Fender Premium Audio System във Volkswagen се ражда в резултат на сътрудничеството на две марки, известни с прецизността на техниката и страстта за иновации. За да създадат възможно най-добрата аудиосистема за Volkswagen, Fender си партнират с Panasonic като обединяват 64 годишния опит на Fender в звука и усилвателите с 68 годишния опит на Panasonic в мобилните аудиосистеми.

Fender Premium Audio System в моделите на Volkswagen от 2012 година е въплатена в дизайна на автомобила. Три години на проучвания, разработки и настройки в нова, възможно най-модерна звукова лаборатория, резултират в система с девет говорителя, която доставя безкомпромисна чистота, независимо от силата, с уникален звук, който клиентите ще заобичат. 

Системата включва патентованата технология за говорители на Panasonic. Системата покрива купето с насочен звук от говорителите в предните врати, който създава усещане непостижимо за традиционните говорители. Тя заглушава всички странични шумове с предните двойнонамоткови гласови говорители с допълнителен обхват за всички музикални жанрове.

Дизайнът включва ниски интермодуларни говорители против изкривявания и меки средночестотни говорители за да елиминират всяка твърдост. Допълва ги хармоничен комплекс от пищялки с увеличен обхват и 16 см говорители, разкриващи оригиналния тембър на оркестъра и хармонична пълнота на звука.

Оригинална статия: http://www.fender.com/news/index.php?display_article=614
Превод: Добрин Балчев


ГалерияУеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.