В Женева VW ще покаже обновен Tiguan и открит Golf


В Женева VW ще покаже обновен Tiguan и открит Golf

През март следващата година, на автомобилния салон в Женева, ще видим премиерата на обновения Volkswagen Tiguan. Там Volkswagen ще покаже и версия кабриолет на Golf, съобщава изданието Autowereld.

Според предварителна информация, модернизацията на кросоувъра Volkswagen Tiguan ще засегне само външността му и той ще придобие стила на най-новите модели на фирмата. Ще бъде сменена предната броня, радиаторната решетка, както и фаровете. Те ще получат и диодна секция в стила на Golf „шестица”. Лека промяна ще има и в задната част на каросерията, както и в интериора. Наборът от двигатели обаче, ще остане без промяна.

В началото на ноември тази година, от VW официално потвърдиха, че ще има и кабриолет при семейството на Golf. Производството му ще бъде в завода в Оснабрюке, който възникна на производствената база на ателието за каросерии Karmann. Както по-рано заяви шефът на Съвета на директорите на концерна VW, Мартин Винтеркорн, на площадката в Оснабрюке вече е готова линията за производство на кабриолета на Golf, а работниците преминават през квалификационен курс. Серийното производство на открития VW Golf ще започне от пролетта на следващата година.

Източник: automedia.bg


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.