Volkswagen Beetle Dune Concept ще бъде представен в Детройт


Volkswagen Beetle Dune Concept ще бъде представен в Детройт

Beetle е феномен, независимо от това къде се появява по света: хората винаги се радват да го видят, независимо дали е купе или кабриолет. Със световната премиера на Beetle Dune на North American International Auto Show (Северно Американско Международно Авто Изложение) в Детройт, Volkswagen дава възможност на публиката да види Beetle със свеж и солиден вид.

Dune concept показва потенциала за нова производствена версия на най-спортния Beetle до сега. Купето е повдигнато с пет сантиметра, а дизайнерите са прикрепили два чифта ски към покрива за да покажат намерението на автомобила да отиде до всевъзможни места. Името му, повишеният пътен просвет и визията тип all-terrain ни връщат към първият Beetle, който завладяваше плажове и дюни в миналото. През лятото, просто заменяте ските със сърф.

Настоящата концепция доразвива идеята, която се роди с New Beetle Dune concept, представен в Los Angeles през 2000 година. И докато концептът, показан в Калифорния не беше много реалистичен, особено що се отнася до интериора и покрива, сегашния Dune Concept е много по-изпълним.

Dune следва R-Line Beetle като задвижване. Познатият TSI турбо двигател с 210 конски сили, заедно с автоматичната DSG скоростна кутия с два съединителя, ще осигурят пътуването до която и да е избрана от вас дестинация. И също като R-Line, Dune предава мощността си към предните колела, с предно макферсон и задно многоточково окачване, както и с XDS електронен блокаж на диференциала, осигуряващ допълнително сцепление.

Източник: vwvortex.com

ГалерияУеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.