Автомобил с ДВГ за всеки купувач на VW e-up!


Автомобил с ДВГ за всеки купувач на VW e-up!

Собствениците на електромобила Volkswagen e-up! ще могат да ползват безплатно други модели на немската марка с бензинов или дизелов двигател в продължение на 30 дни през всяка от трите години след покупката. В качеството на заместител за дълги пътувания ще бъде достъпна цялата гама на VW от up! до минивана Sharan (вижте всички модификации, предлагани от марката на българския пазар тук http://bit.ly/1dHW1PS).

Купувачите на e-up! ще могат да се сдобият и със специално зарядно устройство за дома. То струва 950 евро и попълва капацитета на 18.7-киловатчасовите батерии на електромобила за шест часа.

За притежателите на Volkswagen e-up! е създадено специално приложение за мобилен телефон, което помага за локализирането на колата на големи паркинги, следи за състоянието на батериите и отчита навъртяния километраж.

Засега услугата "заместващ автомобил за дълги пътувания" ще бъде достъпна само на клиентите на VW в Германия. От компанията не съобщават дали и кога ще я предлагат в чужбина.

Volkswagen e-up! бе представен на салона във Франкфурт през септември. Електромоторът с 82 к.с. позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 12.4 секунди и максимална скорост 130 км/ч. Зарядът на батериите стига за изминаването на 160 км.

Източник: http://fakti.bg

ГалерияУеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.