Тех-Ко с Автотехническо изложение за втора поредна година


Тех-Ко с Автотехническо изложение за втора поредна година

За втора поредна година ще се проведе Автотехническо изложение на авточасти, масла и аксесоари за леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси.

Събитието е в периода 12-14 юни 2015г., в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София, като вратите ще бъдат отворени на 12 юни (петък) от 12,00ч. до 18,00ч., 13 юни (събота) от 9,00 до 18,00ч., 14 юни (неделя) от 9,00 до 13,00ч. Входът е безплатен.

Общият брой на представените фирми на това събитие, свързано с автомобилния бранш е 59, което само по себе си е изключително. Българският клиент ще има уникалната възможност да получи директна информация от представителите на тези производители и компетентен професионален отговор на всякакви въпроси, свързани с техническите параметри на предлаганите стоки и изделия.

Сред изложителите са имена, като Tenneco Automotive с брандовете си Monroe и Walker, TRW,  Shaeffler Group с Luk, Ina и Fag, Delphi, Gates, ContiTech, Federal Mogul, Elring, Valeo, Sachs, Bosch, Mahle, Sogeffi Cooper, Brembo, Febi, Ate, Kavo, Dayco, NGK, Bilstein, Philips, Lesjofors, Nissens, Osram, SKF и други, както и лидерите в производството на смазочни продукти – Castrol, Repsol и Champion.

По време на Автотехническото изложение ще бъдат провеждани обучения, показани технически новости, ще има викторини, томболи и много изненади. Почитателите на силни усещания ще могат да изпробват уменията си на симулатори, както и ще има тест драйв на автомобили и мотори Honda. На повечето щандове изложителите са подготвили различни видове подаръци, които ще бъдат раздавани срещу кратък въпрос, свързан професионално към определената марка.

Организатор на това Автотехническо изложение е Тех-ко, съвместно със своя международен партньор Temot International, където Тех-ко е пълноправен акционер.

Целта на събитието е с представените по-горе световни производители на авточасти, лидери в автомобилната индустрия, да се създаде традицията за Национално Автотехническо изложение на автомобилния бранш.

Това е един от елементите за подобряване на автосервизната услуга, свързана с качество, познания и професионализъм, които са гарант за повишаване безопасността на автомобилите.

www.tech-co.bg


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.