VW Drivers Weekend - 13-14.06.2020


VW Drivers Weekend - 13-14.06.2020

VW Drivers Weekend

На 13 юни събота ще бъдем на писта Дракон, където ще караме в дисциплините Технична писта и Италианско преследване. Колите, които ще карат, ще бъдат ограничени до 60 броя. Резервацията на място от тези 60, които ще карат на пистата, ще се случва през онлайн платформа, която ще бъде пусната в петък до края на деня (5 юни). Линкът към платформата ще бъде качен в темата във форума. Класовете и изискванията към автомобилите ще са като на събора през 2018 г.

Който не желае да кара на пистата може да присъства като зрител при спазване на мерките, наложени от министерството - 1.5 метра отстояние.

Таксите са - вход: 10 лв, допълнителна такса за каране на писта: 20 лв. Чрез тях ще се покрият разходите по наем, обезопасяване, врмеизмерване и организация.

На 13 юни вечерта след пистата ще отдем в гр. Хисаря, където ще вечеряме и пренощуваме.

На 14 юни преди обяд ще се съберем в Хисаря, откъдето ще тръгнем в колона към Еленската базилика. Там ще поспрем на хубава поляна, може да си направим и барбекю. След това се прибираме, като тези, които сме от София си продължаваме в колона по подбалканския път.

Следете темата за детайлна програма.


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.