VW Новини


  Общо събрание на Клуба

03.11.2022 г.

УС на сдружение "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" свиква Общо събрание

  Как да изберем най-добрите гуми за камион

05.10.2022 г.

От правилния избор на гуми за камион зависи нивото на контрол по различните пътища.

  Как се отваря магазин за авточасти?

30.08.2022 г.

Бизнесът с продаване на компоненти за автомобили нашумява все повече. Развитието на новите технологии и произвеждането на все по-модерни коли наложи отварянето на повече магазини за авточасти. Развиването на подобна търговия не е лека задача.

  До каква възраст се ползва столче за кола?

30.05.2022 г.

С появата на новия член на семейството родителите се стремят да осигурят безопасността на новороденото във всички аспекти. Когато използвате моторни превозни средства, е задължително детето да се вози в столче за кола.

  Какви са най-търсените марки резервни части за камиони

30.05.2022 г.

Сложната и технологична машина по-лесно се чупи и вероятността за повреда и поява на дефект се увеличава. Това налага употребата на нови резервни авточасти SFK-Truck за отстраняване на възникналата неизправност и по-долу ще видим кои са тези елементи.

  Volkswagen Club Fest v.12

18.03.2022 г.

За 12-ти път създаваме заедно най-голямото на Балканите събиране на феновете на Volkswagen, както и на всички марки от концерна Volkswagen AG - Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Ducati, Scania и Man. Елате и се насладете на два последователни дни с автомобилите от миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната мобилност. Вижте най-глезените, ексклузивни и уникални екземпляри на феновете. Съберете информация за продуктите и услугите, които им помагат да поддържат бижутата си в съвършен блясък. Участвай с твоят автомобил тук --->>> https://apply.vwclub.bg/request

  Как да изберем подходящите ксенон крушки

25.10.2021 г.

Масово вече автомобилите са оборудвани с ксенон крушки, замествайки обичайните им колеги с волфрамова нажежаема жичка. Как да направите все пак своя най-добър избор и кои са най-популярните видове?

  Volkswagen Club Meet- Лясковец 2021

11.04.2021 г.

Клуб на привържениците на Фолксваген има удоволствието да ви покани на първия по рода си събор Volkswagen Club Meet, който ще се проведе на 14-15-16-ти май 2021г. на поляните край Манастир Св.Св. Петър и Павел, край Лясковец. Ще има отличени автомобили на феновете, игри и много приятни моменти.

  28 - 30 август 2020 г. - предстои ФОЛКСВАГЕН ФОЛКЛОРЕН СЪБОР УЗАНА!

27.08.2020 г.

https://uzana.vwclub.bg/ 28 - 30 август 2020 г. - предстои ФОЛКСВАГЕН ФОЛКЛОРЕН СЪБОР УЗАНА!

  Как да изберете и купите авточасти от Maxcar?

02.07.2020 г.

Правилният избор на подходящите авточасти е ключов в желанието ни да получим съвместимост и очаквания краен резултат. Кои са вариантите за откриване на съвместимост с нашия модел автомобил и най-популярните към момента нови части за отделните марки коли? Какви са начините за търсене на авточасти в сайта Различните сайтове притежават и различни функции на търсачката, които в повечето случаи отнемат време на посетителя да разучи какви са възможностите за търсене. Това изнервя и отказва потребителя да използва съответния сайт. Ето защо ние решихме да Ви спестим подобно лутане и нерви и да разясним накратко какви са вариантите за откриване, избор и пазаруване на нови висококачествени авточасти от Maxcar. Ето параметрите, по които можете най-бързо и точно да откриете търсените от Вас части: VIN номер - след въвеждането на съответния номер от Вашия автомобил в търсачката, системата има възможност да открие и да изведе подходящите съвместими авточасти; модел - след като посочите от падащия списък марката на Вашето МПС, ще получите възможността да зададете и по-подробно търсене, посочвайки модела; по шаси - чрез въвеждане на номера на шасито също можете да направите доста тясна селекция, което да елиминира всички ненужни резултати и да изведе по-релевантен списък. Има също възможност да правите селекция и по марки автомобили, което допълнително ще пресее резултатите и вероятността да получите желаният избор значително се увеличава, без да губите време. В случай обаче, че знаете или сте записали номера на съответната авточаст в нашия онлайн магазин и решавате след време да влезете да поръчате, имате възможност чрез търсачката и въвеждането на този номер в специалното поле, за секунда да я намерите и поръчате. Така всъщност търсачката ни дава възможност за търсене по различни критерии, което според мненията на много наши клиенти, това е невероятно улесняваща функция. За кои марки автомобили се търсят авточасти Обичайно, най-предпочитаните части са за популярните в момента брандове автомобили, като BMW, Volkswagen, Opel, Fiat, Peugeot, Renault и много други. Това са сред най-предпочитаните брандове, като всеки от собствениците на тези коли посочва различни причини и предимства, за които неговата любима марка е най-добрата пред останалите. Въпреки, че се стараем да поддържаме голямото разнообразие, приоритетни са най-бързо купуваните части за популярните брандове коли, така че тук със сигурност ще откриете търсените от Вас автокомпоненти.


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.