Как да изберете и купите авточасти от Maxcar?


Как да изберете и купите авточасти от Maxcar?

авточасти от Maxcar


Правилният избор на подходящите авточасти е ключов в желанието ни да получим съвместимост и очаквания краен резултат. Кои са вариантите за откриване на съвместимост с нашия модел автомобил и най-популярните към момента нови части за отделните марки коли? 

Какви са начините за търсене на авточасти в сайта

Различните сайтове притежават и различни функции на търсачката, които в повечето случаи отнемат време на посетителя да разучи какви са възможностите за търсене. Това изнервя и отказва потребителя да използва съответния сайт. Ето защо ние решихме да Ви спестим подобно лутане и нерви и да разясним накратко какви са вариантите за откриване, избор и пазаруване на нови висококачествени авточасти от Maxcar.


Ето параметрите, по които можете най-бързо и точно да откриете търсените от Вас части:

  • VIN номер - след въвеждането на съответния номер от Вашия автомобил в търсачката, системата има възможност да открие и да изведе подходящите съвместими авточасти;

  • модел - след като посочите от падащия списък марката на Вашето МПС, ще получите възможността да зададете и по-подробно търсене, посочвайки модела;

  • по шаси - чрез въвеждане на номера на шасито също можете да направите доста тясна селекция, което да елиминира всички ненужни резултати и да изведе по-релевантен списък.


Има също възможност да правите селекция и по марки автомобили, което допълнително ще пресее резултатите и вероятността да получите желаният избор значително се увеличава, без да губите време.


В случай обаче, че знаете или сте записали номера на съответната авточаст в нашия онлайн магазин и решавате след време да влезете да поръчате, имате възможност чрез търсачката и въвеждането на този номер в специалното поле, за секунда да я намерите и поръчате. Така всъщност търсачката ни дава възможност за търсене по различни критерии, което според мненията на много наши клиенти, това е невероятно улесняваща функция.

За кои марки автомобили се търсят авточасти

Обичайно, най-предпочитаните части са за популярните в момента брандове автомобили, като BMW, Volkswagen, Opel, Fiat, Peugeot, Renault и много други. Това са сред най-предпочитаните брандове, като всеки от собствениците на тези коли посочва различни причини и предимства, за които неговата любима марка е най-добрата пред останалите. Въпреки, че се стараем да поддържаме голямото разнообразие, приоритетни са най-бързо купуваните части за популярните брандове коли, така че тук със сигурност ще откриете търсените от Вас автокомпоненти.Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.