Кои са най-използваните трактори в земеделието?


Кои са най-използваните трактори в земеделието?


Кои са най-използваните трактори в земеделието?


Тракторът е най-често използваната машина в селското стопанство. Затова и тя трябва да бъде правилно съобразена с вида, типа и големината на съответното стопанство.


Едни от най-използваните трактори в земеделието са универсалните. Това което ги прави толкова разпространени и лесно разпонзаваеми е, че те са именно основната машина във всяко стопанство.


Предимства


Универсалните трактори попадат в мощностния диапазон от 90 до 160 к.с. 


Най-често срещаните и изпозлвани трактори са колесните. При тях задните гуми са по-големи от предните. С цел по-малко утъпкване на почвата, задните гуми могат да бъдат също така сдвоени. Малки, компактни или универсални - без значение от това как наричате този тип трактори - те са изключително маневрени, приходими, с добро сцепление и малки габарити. Една универсална техника, въпреки компактните си размери, със сигурност ще може да се погрижи за по-голямата част от стопанствата в страната, като изключим земеделците с огромни площи и размери, притежаващи стотици хиляди декари земя. 


Универсалната техника може да се използва за различни обработки на нивата и полето. В зависимост от нейните спецификации, тя може да бъде с висока проходимост и да се справя с обработката дори и при тежки почви и трудни терени. Разходът на гориво също зависи от самата техника, но повечето компактни машини са с нисък разходи на гориво. Фермерите могат да използват тази техника и за различни обработки при културните растения, като пръскане и торене.


Изберете качеството


Тези машини могат да работят в много различни условия – в земеделско стопанство, като комунален трактор или в животновъдна ферма. С опции като мощни двигатели, автоматични трансмисии, напълно интегрирани кабини, възможност за челен товарач, сензори и косилен апарат, няма задача, която да не е по силите на универсалните тракторите на Case IH. 


Машините на американския бранд Case IH, чийто официален представител за България, е Тайтън Машинъри, са доказани с най-високо признание в сектора. Благодарение на широкото си портфолио от техника и опции, те така могат да паснат на всяко едно стопанство, все едно са създадени именно за него.


Универсалните трактори на Case IH, които може да разгледате в сайта на Titan Machinery Bulgaria, са от сериите Case IH Farmall C, Case IH Luxxum, Case IH Maxxum и Case IH Puma SWB. Всяка една от тях разполага с поне 4 модела и различни конфигурации, които за задоволят дори най-взискателните и търсещи оптимизация земеделци.


Няма значение за каква дейност ви е необходим компактен трактор на Case IH, вашият дилър ще ви помогне да изберете машината, която ще ви пасне по мярка.


Обадете ни се още сега


Обадете ни се на кратък номер *4040, за да се сдобиете с персонална оферта за избрана от вас машина.


Нашите специалисти ще ви запознаят с огромното портфолио от машини, с което разполагаме, част от което са универсалните трактори, налични както нови, така и втора употреба.


Заедно с бързата доставка и обезпеченост на оригинални резервни части, както качественото сервизно обслужване, Titan Machinery е надеждният партньор за всеки земеделец сезон след сезон.


Доверете се на опита, изберете машини-рекордьори от Тайтън Машинъри. Свържете се с нас, като ни изпратите онлайн запитване или ни потърсите на кратък номер *4040.


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.